بازگشت سیتروئن C6 در نمایشگاه پکن

ساخت وبلاگ

فرانسوی‌ها همواره در کلاس سدان های بزرگ لوکس ناموفق بوده‌اند. خودروسازان فرانسوی در کلاس سدان های فوق لوکس یعنی سگمنت F هیچگاه حضور نداشته و ندارند و فقط در کلاس سدان های لوکس بزرگ (سگمنت E) حضور داشتند که آن هم کمرنگ و ناموفق بود. بطوریکه در دهه 80 میلادی خودروهای لوکس رنو 25 (و سپس مدل سافران) ، پژو 605 و سیتروئن XM را به بازار عرضه کردند که به موفقیت چندانی دست نیافتند. سپس در سالهای آغازین قرن 21 نیز با خودروهای رنو ولساتیس ، پژو 608 و سیتروئن C6 پا به این کلاس گذاشتند که باز هم با شکست مواجه شدند. چراکه مدل های ولساتیس ، 607 و C6 هیچ‌کدام موفق عمل نکرده و همواره زیر سایهٔ ژرمن‌ها قرار داشتند. این مدل ها فروش اندکی داشتند که میزان زیادی از همین فروش محدود هم در زادگاهشان صورت میگرفت و در کشورهای دیگر خریدار چندانی برای آنها وجود نداشت. به همین دلیل رنو ، پژو و سیتروئن با توقف تولید این محصولات ناموفق تصمیم گرفتند از کلاس سدان های لوکس خداحافظی کرده و تمرکز خود را بر روی دیگر کلاس ها که توان رقابت بیشتری در آنها دارند بگذارند. این امر موجب شد که فرانسوی‌ها هیچ نماینده‌ای در سگمنت E یا سدان های لوکس نداشته باشند.

New 2016 Citroen C6New 2016 Citroen C6

New 2016 Citroen C6New 2016 Citroen C6
اما این موضوع برای فرانسوی‌های کهنه‌کار قابل‌تحمل نبود چراکه حتی کره‌ای‌ها هم به تارگی به این کلاس راه‌یافته و به موفقیت‌هایی دست‌یافته‌اند. به همین دلیل سیتروئن در نمایشگاه پکن امسال به‌طور ناگهانی و درحالی‌که هیچ‌کس انتظار نداشت از نسل دوم مدل لوکس C6 رونمایی کرد. نسل اول C6 در سال 2005 به بازار آمد و به دلیل عدم موفقیت و استقبال کم، تولید آن در سال 2012 پایان یافت. از این خودرو در طی 7 سال فقط 23300 دستگاه تولید شد. اما گویا این بار C6 قدرتمندتر از گذشته برگشته است. هرچند متأسفانه فقط در بازار چین عرضه می‌شود و سیتروئن در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای عرضهٔ سدان پرچم‌دار خود در اروپا ندارد.

Citroen C6 2005-2012Citroen C6 2005-2012
نسل C6 اول ظاهری نامعقول و نامتعارفی داشت اما C6 جدید برخلاف قبل از طراحی عادی و معمولی سود می‌برد. این خودرو با طولی معادل 4.96 متر، حدود 6 سانتیمتر کشیده‌تر از ب ام و سری 5 است. طراحی آن نیز شباهت‌هایی با محصولات فولکس‌واگن خصوصاً نسل قبلی پاسات دارد. سیتروئن هنوز هیچ‌گونه اطلاعاتی از مشخصات فنی این خودرو منتشر نکرده و فقط آن را این‌گونه توصیف کرده است: «تمرکز ویژه بر فضای کابین، راحتی و کیفیت مواد مورداستفاده».

New 2016 Citroen C6New 2016 Citroen C6
گزارش‌ها نشان می‌دهد که C6 جدید بر روی پلت فرم EMP2 پژو-سیتروئن ساخته‌شده که در خودروی A9 محصول شریک چینی پژو-سیتروئن یعنی دانگ فنگ هم بکار رفته است. در داخل خودرو یک صفحه‌نمایش لمسی بزرگ به همراه صندلی‌های چرمی و همین‌طور کاربرد فراوان چوب و چرم موجب شکل‌گیری فضایی کاملاً لوکس و تجملی شده است. هرچند هنوز هیچ اطلاعات رسمی‌ای در رابطه با قوای محرکهٔ C6 جدید منتشرنشده است اما احتمالاً مجهز به یک موتور بنزینی چهار سیلندر توربوشارژر به همراه گیربکس اتوماتیک خواهد بود.


به‌احتمال‌زیاد نسل دوم C6 در اروپا عرضه نخواهد شد و سیتروئن همچنان در این منطقه بدون پرچم‌دار خواهد بود. البته مدل DS 5 که به‌تازگی تحت برند مستقل عرضه می‌شود تا حدودی می‌تواند این خلأ را پر کند. بااین‌حال سیتروئن بیشتر به حضور در کلاس SUVهای بزرگ لوکس فکر می‌کند و در آینده بیشتر به این کلاس نفوذ خواهد کرد درحالی‌که همچنان از رقابت مستقیم با رقبای خطرناک آلمانی در کلاس سدان های بزرگ لوکس اجتناب می‌کند.
منبع: autoexpress

اتومبیل باز...
ما را در سایت اتومبیل باز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی xn--mgbcf9hdr04g بازدید : 148 تاريخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 ساعت: 12:46